23.12.2019. 14:56
0
Svjedok stravične eksplozije u Zvorniku: Prolazio sam pored pumpe kada je eksplodirala, više se ne sjećam ničega
FOTO: Dnevni Avaz
Vladimir Nišić bio je u prolazu kada je došlo do eksplozije na benzinskoj pumpi u Zvorniku, prenosi danas Dnevni Avaz detalje koji se tiču stravične eksplozije u Zvorniku.

- Prolazio sam pored pumpe, vidio sam da curi plin, u trenutku mimoilaženja to je eksplodiralo i više ne znam ništa, bilo je mnogo strašno - ispričao je Nišić za "Avaz". 

Mještani iz okolnih ulica ističu kako su nakon dvije eksplozije popucali i zidovi, prozori, štokovi su izbijeni, katastrofa, jednom riječju.  

- Izašli smo da vidimo šta se desilo, jedan je čovjek bio zatrpan u ruševinama, vikao je ''upomoć'', niko nije htio prići, policajac i ja i još jedan momak smo prišli i izvukli ga - ispričao je Ilija Jović za "Avaz".

Inače, u stravičnoj eksploziji jutros je bukvalno raznesena benzinska pumpa "Nešković" u Zvorniku, a eksploziji je prethodilo curenje plina.

Jedna osoba je poginula u nesreći, dok je 25 osoba povrijeđeno. Njih devet je završilo u bolnici. Prema nezvaničnim saznanjima Avaza, poginuo je državljanin Srbije koji se u trenutku curenja plina zaustavio na pumpi kako bi vidio šta se dešava.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.