8.7.2020. 18:21
0
Uhapšen 39-godišnji pedofil koji je devetogodišnjoj i 15-godišnjoj djevojčici na ulici pokazivao spolni organ
Muškarac čiji su inicijali M.M. (39), iz semberskog sela Popovi, priveden je u bijeljinsku policiju zbog seksualnog uznemiravanja devetogodišnje i petnaestogodišnje djevojčice, ali je, umjesto da bude zadržan u policiji, završio u bijeljinskoj bolnici na testiranju na virus korone, jer se požalio da ima simptome korone, prenosi danas Dnevni Avaz.

Početkom maja ove godine, kako je objavio jedan bijeljinski portal, M.M. je na ulici, u centru grada, zaustavio automobil i otvorivši vrata automobila sa suvozačeve strane, pitao devetogodišnju djevojčicu gdje se nalazi autobuska stanica. Dok mu je ona objašnjavala, on joj je pokazao svoj spolni organ, uz pitanje: „Znaš li šta je ovo“. Djevojčica je uz vrisku pobjegla, a M.M. se udaljio iz te ulice.

M.M. je, prema pisanju ovog portala, u aprilu ove godine u dva navrata zaustavljao petnaestogodišnju djevojčicu u širem centru grada, da bi joj na jednom kružnom toku iz automobila pokazivao polni organ. Oba slučaja očevi djevojčica su prijavili policiji.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini izjavio je da još uvijek nije dobio nikakvu prijavu o ovom slučaju.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.