13.9.2020. 11:15
0
Uhapšen B. V. zbog pokušaja paljenja zgrade općine
Osoba inicijali B.V. uhapšena je zbog sumnje da je pokušalo zapaliti zgradu općine u Istočnoj Ilidži, saopćeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. Osumnjičeni se tereti daje pokušalo da zapali zgradu općine tako što je prosuo benzin po parkingu koji se nalazi ispred.

Policajci su tokom uviđaja pronašli kanister sa benzinom i upaljač.  O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. 

Nakon dokumentiranja predmeta, tužilaštvu će protiv ove osobe biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu paljevina u pokušaju.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.