24.12.2020. 20:36
1
Ovo je ubica Haris Haračić koji je upao u kuću i nožem brutalno izbo dvoje staraca!
Jezivi zločin koji je potresao stanovnike Teočaka predmet je opsežne istrage koju provode istražitelji tuzlasnkog MUP-a, prenosi večeras Avaz.

Kako saznaje Dnevni Avaz, 22-godišnji Haris Haračić je muškarac koji je u pljačkaškom pohodu provalio u porodičnu kuću gdje je nožem ubio staricu H.Đ. (73), a teško povrijedio njenog supruga M.Đ. (78). Ovu informaciju je za Avaz potvrdila i kćerka žrtava Nermina Džuzdanović koja je fotografiju osumnjičenog objavila na svom Facebook profilu.

Prema preliminarnim rezultatima istrage Haračić je navodno provalio u kuću, ali je naišao na supružnike te ih je brutalno napao nožem.

Policija je prijavu o razbojništvu zaprimila oko 23:10 sati te su se odmah dali u potragu za osumnjičenim, prenosi Avaz.

Povrijeđeni supružnici su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Univerzitetsko – klinički centar Tuzla gdje je H.Đ. podlegla strahovitim povredama, dok se ljekari bore za život njenog supruga.

Nedužni starac se nalazi u jedinici intenzivne njege u Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.