9.1.2021. 12:31
0
Radnica iz Rogatice se sumnjiči da je u hotelskoj sobi na Jahorini ukrala dva sata koja vrijede preko 32.000 eura
Radnica jednog hotela na Jahorini osumnjičena je da je iz hotelske sobe od gosta ukrala dva muška sata, čija je vrijednost veća od 32.000 eura.

Kako su rekli iz policije u Istočnom Sarajevu, u vezu sa tim može dovesti radnica hotela čiji su inicijali S.G. iz Rogatice.

Satovi će biti vraćeni vlasniku, a nakon dokumentovanja predmeta protiv S.G. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa.

Krađa je prijavljena juče Policijskoj upravi Istočno Sarajevo, a operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja ko se može dovesti u vezu sa krivičnim djelom.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.