2.2.2023. 13:08
0
Detalji tragedije u porodici Demirović: “Aldin pronađen predoziran, danas dženaza”
Još jedna tragedija zadesila je Bosnu i Hercegovinu. Muškarac pod imenom Aldin Demirović (37) oduzeo si život u Bosanskoj Krupi.

Kako saznajemo Aldinovo beživotno tijelo pronađeno je ispod željeznog mosta oko 17:00h.

Na svom instagram profilu pod pseudonimom “Pokojni Toza” objavio je niz čudnih stvari. Naime on je 7.1.2023. godine objavio crnu sliku sa stihovima pjesme “zbog jedne male plave, ostat ću bez glave” što je ostala misterija i danas, šta je pokojni Aldin htio reći ovom porukom.

Pored toga ostavio je i poruku koja glasi: “Umri mlad budi lijep leš”. Kako doznaje portal Crna-Hronika završena je obdukcija nad Aldinovim tijelom. Medicinsko osoblje pronašlo ga je predoziranog sa dvije implicirane igle u rukama, te flašom alkoholnog pića pored tijela.

Iza Aldina su ostali supruga i dvoje male djece a njegovu porodicu prije nekoliko mjeseci zadesila je tragedija u kojoj im je izgorjela kuća u kojoj su živjeli.

Danas je planirana dženaza nastradalom mladiću.

Aldin je javnosti poznat i kao mladić koji je osumnjičen zbog izazivanja eksplozije, odnosno bacanja ručne bombe na mjestu gdje je bio okupljen veći broj ljudi u Bosanskoj Krupi, u junu 2020. godine.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.