13.4.2024. 8:15
1
Objavljen snimak sukoba Manijaka i Hordi Zla na autoputu
FOTO: screenshot/youtube
Krajem februara ove godine na autoputu A1 kod Visokog došlo je do navijačkog sukoba u kojem su akteri bili navijači Željezničara i Sarajeva.

Kako je objavljeno ranije, Manijaci su Hordama Zla koje su se vraćale sa gostovanja u Banjoj Luci napravili "sačekušu" te pokušali zaustaviti autobuse u namjeri da se obračunaju sa pristalicama FK Sarajeva.

Danas je na društvenim mrežama objavljen i prvi video iz tog sukoba u kojem je uhapšeno 14 navijača.

- U autobusu koji je oštećen nije bilo povrijeđenih putnika, a na samom autobusu su evidentirana oštećenja koja se ogledaju u razbijenom staklu na zadnjem dijelu vozila te udubljenja na bočnoj strani - saopćeno je tada iz MUP-a Kantona Sarajevo.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.