5.5.2024. 18:47
0
Poznati detalji pucnjave kod Vijećnice: Masovna tučnjava migranata, ranjen Afganistanac
FOTO: avaz
Na području Bentbaše u Sarajevu danas je došlo do tučnjave više migranata, prilikom čega su koristili i vatreno oružje, saopćeno je danas iz MUP-a Kantona Sarajevo.

“Oko 18.00 sati, PU Stari Grad je obaviještena da je došlo do upotrebe vatrenog oružja na području Bentbaše. Izlaskom na teren, policijski službenici su potvrdili navode iz prijave. Prema trenutno raspoloživim podacima, prvobitno je došlo do fizičkog sukoba više muškaraca, migranata”, navode iz MUP-a KS.

Kako dalje navode, usljed fizičkog sukoba, jedan od njih je upotrijebio vatreno oružje i nanio povredu drugom muškarcu, državljaninu Afganistana.

Povrijeđenom se pomoć ukazuje na KCUS, a zadobio je povredu desne noge.

Policijski službenici su na terenu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.