19.11.2015. 13:34
0
Enesov otac: Više mi je žao vojnika, nego njega. Neću mu otići na dženazu
Završen je uviđaj u porodičnoj kući Enesa Omeragića koji je osumnjičen da je sinoć ubio dva vojnika Oružanih snaga BiH, prenosi novinska agencija Patria.

Reporterka N1 razgovarala je sa komšijama koji su kazali da je osumnjičeni Omeragić "koristio droge i alkohol, bio incidentan".

Otac Enesa Omeragića je kazao za N1 da je bez teksta.

-Više mi je žao vojnika, nego njega. Neću mu otići na dženazu, rekao je vidno potreseni otac Enesa Omeragića.

Osumnjičeni za ubistva dvojice pripadnika Oružanih snaga BiH Enes Omeragić izvršio je samoubistvo sinoć nakon dvostrukog ubistava u sarajevskom naselju Rajlovac.

Danas je Boris Grubešić, portparol Tužilaštva Bosne i Hercegovine, izjavio da je sinoćnje ubistvo dvojice pripadnika Oružanih snaga BiH u Rajlovcu okvalifikovano kao čin terorizma.

Ubijeni su kaplar Nedeljko Radić iz Nevesinja i vojnik i klase Armin Salkić iz Viteza

(Nap)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.