27.11.2015. 21:35
0
Policija kod dvojice mladića u ulici Gradačačka u Sarajevu pronašla "speed"
U četvrtak naveče oko 21:45 u ulici Gradačačka, općina Novi Grad Sarajevo, policijski službenici Jedinice za podršku Ministarstva unutrašnjih poslova KS zaustavili su i kontrolisali putničko motorno vozilo marke “VW Golf 2”, registarskih oznaka K32-E-020, kojim je upravljao vozač S.N., rođen 1983. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

Na mjestu suvozača se nalazio K.K., rođen 1981. godine u Rogatici, nastanjen u Sarajevu, a  kod mladića su pronašli drogu, prenosi bh. novinska agencija Patria.

- Prilikom pregleda vozila pronađena je i izuzeta jedna PVC kesica sa materijom koja asocira na opojnu drogu speed. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, S.N. i K.K. su lišeni slobode i predati u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo - saopćenoje iz MUP KS.

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.