28.11.2015. 20:23
0
Muškarac u Travniku pregazio ženu sa kojom je bio u ljubavnoj vezi
Travničkoj policiji jutros je prijavljeno kako je na lokalnom putu u mjestu Gornje Putićevo pronađeno tijelo mlađe ženske osobe. Dolaskom na lice mjesta policijska patrola zatekla je Z.G. (46) iz Travnika i njegovo vozilo „passat“ (O74-A-778), te beživotno tijelo T.J. (35), državljanke Republike Srbije sa prijavljenim prebivalištem u Kaknju.
Nakon obavljenog uviđaja od strane istražitelja MUP-a SBK Travničanin Z.G. je lišen slobode i nad njim je obavljena kiminalistička obrada zbog postojanja sumnje da je 35-godišnja državljanka Srbije T.J podlegla uslijed povreda zadobijen od udara vozila, piše Avaz.

Kako je potvrdio portparol MUP-a SBK Rusmir Prohan, policija sumnja da se radi o ubistvu. Naime, Zoran G. bio je u ljubavnoj vezi sa pregaženom ženom, te se sumnja da je pregazio nakon svađe. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.