16.12.2015. 15:12
0
Dječak koji je izvršio samoubistvo na Dobrinji bio odličan učenik: Vidjeli smo da neko leži na betonu, kasnije sam čuo da se radi o našem komšiji, M. R.
Stanari ulice Branislava Nušića u sarajevskom naselju Dobrinja još uvijek su u šoku nakon tragične smrti 15-godišnjeg dječaka.

"Supruga i ja smo bili u stanu kada se začula neka buka, kao neki udarac. Nismo na to obratili pažnju dok nismo začuli sirenu Hitne pomoći. Kad smo pogledali kroz prozor, vidjeli smo da neko leži na betonu ispred zgrade. Kasnije sam čuo da se radi o našem komšiji, M. R., učeniku OŠ "Aleksa Šantić" koji je navodno izvršio samoubistvo", ispričao je A. I, stanar ove ulice za Oslobođenje. 

Iako se među komšijama moglo čuti da dječak od prošlog utorka nije bio u školi, direktor OŠ "Aleksa Šantić", Muamer Tinjak, tvrdi da je M.R. bio odličan učenik devetog razreda i dijete za primjer, piše Oslobođenje. 

Podsjećamo, u stanu na osmom spratu izbio je požar, a zatim je maloljetnik skočio kroz prozor. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.