7.2.2016. 10:59
1
Dvije djevojke i mladić poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Žepča
Teška saobraćajna nesreća sa smrtnim posljedicama u kojoj je učestvovalo vozilo mercedes 190 registarskih oznaka E70-M-070, a kojim su se nalazili Oliver H. rođen 1997. godine iz Tatarbudžaka, općina Žepče, Monika A. rođena 1997. godine i Nevena M. rođena 1996. godine iz mjesta Orahovica, također općina Žepče desila se jučer u 20.25 sati u mjestu Goliješnica na putu M-17.
Sve troje su smrtno stradali.

U vozilu toyota land cruiser registarskih oznaka  G-S235-AV, R. Austrija, nalazili su se Enisa B., Bisera B. i Ermin B. Oni su zadobili teže tjelesne povrede i prebačeni su u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Profesionalna vatrogasna jedinica grada Mostara imala je šest intervencija na gašenju požara i to u ulici K. Zvonimira, Hrvatske Mladeži, na Fortici, Raštani, Sjevernom logoru i Rodoču.

Vatrogasna jedinica općine Zavidovići imala je intervenciju na gašenju požara u ulici 15. septembar, gdje je gorio otpadni materijal u kontejneru.

Profesionalna vatrogasna jedinica Sarajevo imala četiri manje intervencije i to dvije na  gašenju dimnjaka te električnog stuba i zapaljenog automobila.

Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla, imala je dvije intervencije na gašenju požara, na pomoćnom objektu, u ulici Mihajla i Živka Crnogorčević i na gašenju požara na dimnjaku na brdu Čikama.

Na području općine Olovo i u toku vikenda  nastavlja se  potraga za nestalom osobom Mustajbegović (Fazila) Adin,  za koga se pretpostavlja da je pao u rijeku Krivaju. Zbog zamućenosti vode potraga je otežana, saopćeno je iz Federalne uprave Civilne zaštite.
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.