7.2.2016. 16:31
0
Jozinović: Nikada do sada nisam vidio ovakvu deformaciju na vozilu nakon nesreće
U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć oko 23 sata dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Goliješnica kod Maglaja život su izgubile tri osobe. Još tri osobe su povrijeđene, ali si van životne opasnosti, prenosi novinska agencija Patria.

U sudaru su sudjelovala dva vozila, jedno terensko vozilo Toyota Land Cruiser, austrijskih registracija, i putnički automobil Mercedes, u kojem su se nalazile sve tri poginule osobe. Stradale su osobe inicijala H.O. (1997) A.M. (1997) I M.N. (1996) godište

-Po dolasku na mjesto nesreće zatekli smo prestrašnu situaciju. U dugogodišnjem radu nikada nismo vidjeli takve deformacije na jednom vozilu usljed jakog udara. Pretpostavlja se da je vozilo išlo velikom brzinom i najvjerovatnije da se vozač Mercedesa nije uspio zadržati u svojoj traci pri čemu je direktno udario u drugo vozilo", kazao je za N1 načelnik PU Žepče, Vladimir Jozinović.

Na mjestu nesreće specijalizirani tim pripadnika vatrogasne jedinice je izvlačio poginula lica iz vozila, jer su vozila uništena i deformirani dijelovi vozila priklještili su nastradale putnike.

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.