24.7.2016. 10:21
2
Tuča navijača Sarajeva i Željezničara u centru grada, sukobilo se oko 30 navijača
Nakon vječitog derbija koji je sinoć odigran na Grbavici, te nakon prekida utakmice, bilo je napeto i u samom centru grada.

Naime, u centru Sarajeva su se sukobili navijači Sarajeva i Željezničara. Kako piše Dnevni Avaz, u kafiću, smještenom u ulici Ferhadija, došlo je do žestokog fizičkog obračuna navijača Sarajeva i Željezničara. Prema pisanju Avaza, u objektu je sjedila grupa navijača Sarajeva, kada su u objekat ušle pristalice kluba sa Grbavice, nakon čega je uslijedila opća makljaža. 

Na licu mjesta ubrzo su se pojavili pripadnici MUP-a KS i Hitna pomoć, čijim je vozilom odvezen jedan od povrijeđenih navijača Sarajeva. Usljed tučnjave polomljena su stakla na objektima koji se nalaze u blizini Guinness Puba. 

Kako piše Avaz, u tučnjavi je učestvovalo oko 30 navijača.

Foto: Dnevni Avaz

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.