24.8.2016. 13:36
0
Gorio fast food "Apetito" u Sarajevu, požar u objektu podmetnut
Na ugostiteljskoj radnji fast food "Apetito", koja se nalazi u ulici Ive Andrića, općina Novi Grad Sarajevo, a koju koristi Dž.E. iz Sarajeva, u utorak je došlo do požara.

Kako je u dnevnom biltenu MUP-a KS saopćeno, požar je izbio oko 5.45 sati. Ugašen je i nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na objektu nastupila materijalna šteta. Izvršenim uviđajem je konstatirano da je do požara došlo upotrebom otvorenog plamena od nepoznate osobe.

Požar na kući P.C. 

U ulici Dr. Atifa Purivatre, općina Ilidža, u utorak je u 04.50 sati, došlo do požara na kući vlasništvo P.C. iz Sarajeva. Požar je ugašen i nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na objektu nastupila materijalna šteta. Izvršenim uviđajem je konstatirano da je do požara došlo upotrebom otvorenog plamena od nepoznate osobe.

U KS 35 saobraćajnih nezgoda

U Kantonu Sarajevo dogodilo se 35 saobraćajnih nezgoda i sve su sa materijalnom štetom. Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena četiri vozača, devet osoba zbog upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita, jedno vozilo zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i osam neregistriranih vozila, saopćeno je iz MUP-a KS.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.