1.10.2016. 21:21
0
U rijeci Miljacka pronađena granata i puška
FOTO: Pronađena puška i granata
"Radi se o minobacačkoj granati 82 mm i poluautomatskoj pušci, popularno zvanoj 'papovka'", kazao je Fahrudin Solak, direktor FUCZ-a.

Tokom čišćenja korita rijeke Miljacke u blizini zgrade "Asa auta", u pravcu Ilidže, pronađene su granata i puška, potvrđeno je u Dežurnom operativnom centru MUP-a KS.
 
Nakon dojave na mjesto pronalaska granate izašli su pripadnici Federalne uprave civilne zaštite koji su izvršili uklanjanje.
 
"Radi se o minobacačkoj granati 82 mm i poluautomatskoj pušci, popularno zvanoj 'papovka'", kazao je za N1 Fahrudin Solak, direktor FUCZ-a.


(Anesa Agović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.