7.12.2016. 22:23
0
Usmrtio sina braneći suprugu
Milan Rašić (34) prvo čekićem udario oca Ivu (67) koji ga je nakon toga više puta ubo nožem u predelu grudi Svađa u porodici Rašić u Velikoj Kruševici kod Kruševca imala je krvav kraj nakon što je Ivo Rašić (67) iz ovog sela nožem usmrtio sina Milana (34).
 Zločin se dogodio danas poslije ponoći, kada je ubijeni Milan nasrnuo na svoju majku i počeo da je udara. Suprug je pokušao da je zaštiti, a u opštem metežu njegov sin je nastradao. 

- Pripadnici MUP u Kruševcu uhapsili su osumnjičenog zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo - navode u kruševačkoj policiji.

 - Po odobrenju Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. 

Prema riječima Mile Rašić, njen sin Milan je došao kući oko pola dva ujutru, dok su ona i suprug spavali. 
- Počeo je da otvara šporet i da loži vatru, pa sam se probudila - priča za "Novosti" Mila. 

- Zamolila sam ga da taj posao odloži da bih ujutru ja očistila peć gdje inače kuvam, ali je bio uporan. Na kraju je prekinuo i sjeo da jede. Mir nije dugo potrajao.

 - Rekao mi je da je žurio iz kafane da bi naložio šporet da nam bude toplo - kaže Mila. 

- Probala sam da se izvinim i rekla mu da nisam imala nameru da ga povredim. Žar je još uvek bio u peći. 

Mila kaže da je nakon toga sin jurnuo na nju i počeo da je tuče. Ruke su joj bile krvave od udaraca. Galama je probudila i Ivu Rašića, koji je pokušao da smiri situaciju. 

- Posle rasprave u koju se uključio i osumnjičeni, pretpostalja se da je Milan uzeo neku vrstu predmeta poput čekića i udario osumnjičenog u glavu - rekao je izvor iz policije.

 - Posle toga je Ivo dohvatio nož sa stola i nekoliko puta dokačio sina u predelu grudi. Milan Rašić U Velikoj Kruševici za dramu koja se dogodila u njihovom komšiluku čulo se tek posle podne. 

Prema saznanjima "Novosti", po dolasku policije ne lice mjesta roditelji su ispričali šta se dogodilo.

Kako smo nezvanično saznali, pokojni Milan Rašić ranije je bio osuđivan za devet krivičnih djela (nasilničko ponašanje, krađe, razbojništva, narkotici...), a navodno je i pokušavao da se liječi od zavisnosti. 

(Novosti/Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.