21.2.2017. 10:15
0
Na području KS-a 16 saobraćajnih nezgoda
Na području Kantona Sarajevo u protekla 24 sata dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda od toga 13 s materijalnom štetom i tri s nastradalim osobama kojom prilikom su tri lakše povrijeđene.


Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena tri vozača, tri osobe zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, motorno vozilo zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i tri neregistrovana motorna vozila.

Pronalazak droge

U ponedjeljak u 21.00 sat u ulici Lava Tolstoja, općina Novi Grad Sarajevo, policijski službenici III PU lišili su slobode Š.S., rođen 1994. godine u Sarajevu i T.H., rođen 1982.godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja droga. Prilikom pretresa kod Š.S. su pronađena i oduzeta dva paketića sa materijom koja asocira na drogu 'marihuanu', dok je od T.H. oduzet paketić sa zeljastom materijom koja asocira na 'marihuanu' i paketić s materijom koja asocira na drogu 'speed'. O tome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a isti su predati u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski služebnici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti navedenih osoba, saopćeno je iz MUPKS-a. 

(FENA)

MUP KS
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.