10.3.2017. 11:12
0
Policija uhvatila kradljivca 'Audija A6'
Djelatnici PU Mostar su u petak ujutro oko 2:35 sati lišili slobode Z.G. (1969.) iz Širokog Brijega zbog pokušaja krađe putničkog motornog vozila marke "Audi A6", priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Osumnjičeni Z.G. se tereti također da je na području HNŽ-a u posljednjem razdoblju počinio više krađa putničkih motornih vozila.

Z.G. je uhićen zahvaljujući prijavi nepoznatog građanina i pravovremenoj reakciji policijskih službenika.

Naime, anonimni građanin je u petak večer u PU Mostar prijavio da je u tijeku provala u putničko motorno vozilo "Audi", koje je bilo parkirano u Ulici Stjepana Radića, na južnom dijelu gradskog kvarta "Eksperiment".

Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar osumnjičeni Z.G. je lišen slobode pri pokušaju bijega s mjesta događaja, dok je njegov suučesnik uspio pobjeći u nepoznatom smjeru i za njim se vrši potraga, navodi se u priopćenju.

MUP HNŽ-a ovim putem zahvaljuje savjesnom građaninu na pravovremenoj dojavi o pokušaju izvršenja kaznenoga djela te apelira na ostale građane da se ovaj vid suradnje još više unaprijedi.

(Fena/Alen Avdić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.