23.3.2017. 11:27
0
Na Ilidži gorjela kuća u vlasništvu H.Š. iz Sarajeva, nema povrijeđenih osoba
U srijedu, oko 15.30 sati, IV PU je obaviještena da je u ulici Banjska, općina Ilidža, došlo do požara na kući i pomoćnom objektu u vlasništvu H.Š. iz Sarajeva.

Požar su ugasili pripadnici PVB Kantona Sarajevo i nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na objektima nastupila materijalna šteta.

O ovome je  obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj bi trebao danas biti obavljen.

Stanje u saobraćaju

U protekla 24 sata na području Kantona Sarajevo dogodilo se ukupno 30 saobraćajnih nezgoda, od toga 27 sa materijalnom štetom i tri sa nastradalim osobama, kojom prilikom su tri osobe lakše povrijeđene.

Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena četiri vozača, tri osobe zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, pet motornih vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i tri neregistrovana motorna vozila, saopćeno je iz MUPKS-a.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.