23.3.2017. 11:34
0
Tužitelj ponovno ispituje trojicu uhapšenih muškaraca nakon što je Sabahudin Habib ubio tri osobe u Donjem Vakufu
Postupajući tužitelj danas će ponovno ispitati trojicu privedenih nakon trostrukog ubojstva, koje se dogodilo u utorak u Donjem Vakufu, nakon čega će donijeti odluku o prijedlogu za određivanje pritovora, potvrđeno je Feni u Županijskom tužiteljstvu u Travniku.

- Osumnjičeni S.H., A.H. i S.H. predani su u nadležnost Tužiteljstva gdje će tijekom današnjeg dana biti ispitani pred postupajućim tužiteljem, nakon čega će biti donesena odluka o podnošenju prijedloga za određivanje pritovora nadležnom sudu - kazala je glasnogovornica Tužiteljstva Ernesa Beganović.

 Kako je kazala, osumnjičenom S.H. se na teret stavlja da je počinio tri kaznena djela ubojstva, dok se A.H. tereti za sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje, a trećeosumnjičeni S.H. za sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje, nedozvoljeno držanje oružja, te pomoć počinitelju poslije kaznenog djela.

 Kako je ranije potvrđeno, osim Sabahudina Habiba, osumnjičenom za ubojstvo vlasnika pilane i dvojice službenika Uprave za šumarstvo SBŽ-a, privedena su trojica članova njegove obitelji, a jedan od njih je, nakon ispitivanja, pušten na slobodu.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.