24.3.2017. 11:10
0
U požaru kod Bosanskog Novog stradao muškarac
U šumi, u zaseoku Oljače u mjestu Mala Krupska Rujiška, u općini Novi Grad/Bosanski Novi, jučer je pronađeno beživotno tijelo muškarca D.O. iz te općine.

Uviđajem, u prisustvu dežurnog ljekara mrtvozornika Doma zdravlja Novi Grad/Bosanski Novi, utvrđeno je da je ova osoba preminula tokom paljenja korova i niskog rastinja, usljed dejstva vatre i dima.

Iz Centra javne bezbjednosti Prijedor apeluju na građane da prilikom spaljivanja biljnog otpada i loženja vatre u dvorištima, njivama, u blizini šuma i na drugim mjestima, postupaju veoma oprezno, kako ne bi došlo do nekontrolisanog širenja požara i neželjenih posljedica. 

(FENA/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.