2.4.2017. 12:57
0
S.P. iz Jablanice sletio u Jablaničko jezero: Izvučeno tijelo nastradalog i njegov automobil
Saobraćajna nezgoda u kojoj je dvadeset trogodišnji Jablaničanin S.P. vozilom sletio u Jablaničko jezero u mjestu Lizoperci, općina Jablanica, desila se sinoć oko 1 sat iza ponoći, doznaje Fena.

Prema neslužbenim informacijama i navodima očevidaca, S.P. je bio sam u automobilu marke Alfa romeo, kojim je sletio u Jablaničko jezero.

 Uviđaj i izvlačenje automobila iz jezera je u toku, a na terenu se trenutno nalaze i ronioci koji tragaju za tijelom nestale osobe.

Prema posljednjim, neslužbenim informacijama, vatrogasci i ronioci izvukli su iz Jablaničkog jezera tijelo S. P. i automobil marke Alfa romeo.   

 Detaljnije informacije biti će poznate nakon što se završi uviđaj.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.