11.4.2017. 9:06
0
Beživotno tijelo dječaka pronađeno u rijeci Vesočnici kod Bugojna
U ponedjeljak navečer oko 23 sata u rijeci Vesočnici pronađeno je beživotno tijelo trogodišnjeg dječaka Mehmeda, koji je nestao jučer u poslijepodnevnim satima u naselju Vesela kod Bugojna.
Tijelo je preneseno u mrtvačnicu, a danas će biti preduzete druge radnje da se utvrde okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Nestanak dječaka je oko 14 sati prijavio otac Dževad, a odmah po dojavi, policija je raspisala potjernicu i poduzela sve mjere s ciljem njegovog pronalaska.

(Alen Avdić) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.