12.8.2017. 20:15
0
Lančani sudar u tunelu Vranduk
U tunelu Vranduk na dionici magistralnog puta Zenica-Žepče zbog lančanog sudara saobraćaj se odvija naizmjenično, jednom trakom, saopšteno je iz Bihamka.

Na ovom dijelu puta saobraćaj je kratko bio obustavljen, ali se od 18.50 časova vozila saobraćaju jednom trakom. 

U mjestu Golubinja na istoj dionici dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila, zbog čega vozila saobraćaju usporeno, jednom trakom. 

Zbog saobraćajne nezgode na izlazu iz Bosanske Krupe prema Bosanskoj Otoci od 18.25 časova saobraćaj se odvija jednom trakom - naizmjeničnim propuštanjem vozila. 

Iz Bihamka napominju da je zbog saobraćajne nezgode u mjestu Ivanjska, na dionici magistralnog puta Banja Luka-Prijedor saobraćaj obustavljen i preusmjeren na alternativni pravac.

(SRNA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.