16.8.2017. 20:25
0
Vozač iz Hrvatske preminuo tokom policijske kontrole u Prijedoru
Vozač automobila ”VW golf”, inicijala K.T. (1941.), državljanin Hrvatske, preminuo je danas od zatajenja rada srca, tokom policijske kontrole na magistralnom putu Prijedor – Novi Grad/Bosanski Novi, u mjestu Donja Dragotinja.

K.T. se još tokom policijske kontrole žalio na pogoršano zdravstveno stanje.

Iz Policijske uprave Prijedor tvrde da su mu policijski službenici pružili prvu pomoć, a na lice mjesta je pozvana hitna pomoć.

Međutim, K.T. je usljed pogoršanog zdravstvenog stanja preminuo.

“Doktor je konstatovano da se radi o prirodnoj smrti koja je nastupila uslijed zatajenja rada srca“, navode iz Policijske uprave Prijedor.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.