21.8.2017. 12:04
0
Na graničnim prijelazima tri osobe lišene slobode
Službenici Jedinice granične policije Neum 20.8.2017. godine lišili su slobode M.B. (1984.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Gradačcu zbog krivičnog djela „pronevjera u službi“.

Osoba je kontrolirana pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Neum II. M.B. predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Hercegovačko-neretvanskom kantonu.  

Službenici JGP-a Hum 19.8.2017. lišili su slobode B.S. (1995.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Kiseljaku zbog krivičnog djela „šumska krađa“. Bh. državljanin kontroliran je pri izlasku iz BiH na MGP-u Hum i predat službenicima Sudske policije Bosansko-podrinjskog kantona Goražde. 

Na MGP-u Izačić pri izlasku iz BiH lišen je slobode K.M. (1996.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog krivičnog djela „teška krađa“. Službenici JGP-a Izačić 20.8.2017. predali su bh. državljanina pripadnicima Sudske policije Bihać. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.