4.9.2017. 18:27
1
Uhapšene još dvije osobe koje se sumnjiče da su pomogle Amelu Sejfoviću da pobjegne iz zatvora
Na području Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) uhapšene su još dvije osobe koje se sumnjiče da su pomogle Amelu Sejfoviću u jučerašnjem filmskom bijegu iz Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Sarajevo, piše Dnevni Avaz.

Nakon kriminalističke obrade koja će biti izvršena u prostorijama MUP-a KS, uhapšeni će biti predati u nadležnost Tužilaštva KS.  

Podsjetimo, danas su uhapšena četiri uposlenika KPZ-a, koji se sumnjiče za omogućavanje bijega osobi kojoj je oduzeta sloboda i protuzakonito oslobađanje osobe lišene slobode, prenosi Avaz.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.