17.9.2017. 10:56
0
U sudaru tri vozila kod Banje Luke poginuo Dragan Radak
Dragan Radak (1972.) iz Čađavice smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Dobrnja, kod Banje Luke, potvrđeno je Feni iz banjalučkog Okružnog javnog tužilašštva.

U saobraćanoj nesreći su učestvovala tri vozila.

Radak je bio za volanom „golfa“, koji se sudario s automobilom „touareg“, kojim je upravljao Goran Rodić (1965.) iz Beograda, a treći učesnik saobraćajne nesreće je kombi „iveco“ koji je vozio Armin Dervišević (1990.) iz Ključa.

Lakše je povrijeđen R.R. (2.000), suvozač iz „golfa“ i prevezen je u banjalučku bolnicu.

Uviđaj je izvršila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Gordana Radujko, zajedno s pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

Po nalogu tužiteljice bit će obavljena odbukcija tijela smrtno stradalog.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.