23.11.2017. 20:35
2
Napadnuta povratnička porodica u Željavi kod Banovića
Jedna porodica napadnuta je u noći sa srijede na četvrtak u povratničkom naselju Željava kod Banovića.

Dok smo suprug i ja spavali, u četvrtak oko 4.15 neko nam je kamenom razbio prozor spavaće sobe i kamen je zatim pao pored našeg kreveta - kazala je za Nezavisne novine Biljana Golić.

Napadač je pritom, dodaje Golić, zapalio stari namještaj koji je bio ispod prozora, ali su vatru uspjeli ugasiti ona i njen suprug.

- U pitanju je zastrašivanje, ali ne znam koja je pozadina napada - izjavila je Golić i dodala da su vatru ugasili dok policija nije došla.

- Slučaj smo, naravno, prijavili policiji - napominje ona i apeluje na policiju da ovaj slučaj rasvijetli.

Iz policije su kazali da im je slučaj prijavljen, te da se po toj prijavi postupa.

Golić ističe da prijetnji u posljednje vrijeme nije imala, s tim što je ispred njene prodavnice prije dvije godine bio napisan grafit uvredljivog sadržaja, a na kojem je pisalo "M'rš u Srbiju".


(Patria)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.