4.12.2017. 14:44
1
Još jedna teška nesreća u BiH: Žena poginula u sudaru Pola i BMW-a
Na magistralnom putu Bijeljina-Brčko u mjestu Čađavica dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba poginula, dok su dvije povrijeđene.

Kako je potvrđeno iz PU Bijeljina, nesreća se dogodila jutros u 7.55 sati, a na mjesto događaja upućene su ekipe Hitne pomoći i Vatrogasne jedinice Bijeljina.

Kako javlja “RTVBN“, sudarili su se polo i BMW, te je tom prilikom na mjestu nesreće poginula žena, koja se nalazila na mjestu suvozača u polu. Iz PU Bijeljina je potvrđeno da se radi o 51-godišnjoj S. P. iz bijeljinskog naselja Trnjaci.

Polom je upravljala G. P., koja je prevezena u bijeljinsku bolnicu, kao i mladić Đ. R. koji je vozio BMW.

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina obavili su uviđaj, a na mjesto događaja izašao je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Od 8.10 sati do 9.15 sati trajala je potpuna obustava saobraćaja na mjestu ove saobraćajne nesreće.

– U toku je istraga na utvrđivanju uzroka koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće u kojoj je izgubljen jedan ljudski život – saopćili su iz PU Bijeljina.




1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.