3.2.2018. 11:48
0
Pet osoba lišeno slobode na prijelazima u BiH
Službenici Jedinice granične policije Hum 3.2.2018. lišili su slobode dvojicu državljana BiH. Na MGP-u Hum prilikom ulaska u BiH utvrđeno je da pedesetšestogodišnjeg E.Č. potražuje Općinski sud u Zenici zbog krivičnog djela „prikrivanje“.
Predat je službenicima Sudske policije sudova u Bosansko-podrinjskom kantonu Goražde. Provjerama tridesetšestogodišnjeg S.J. prilikom izlaska iz BiH utvrđeno je da ga potražuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona 10 zbog krivičnog djela „prevara“. Bit će predat nadležnom organu. 

Pripadnici JGP Dobrljin na MGP-u Kostajnica 2.1.2018. prilikom ulaska u BiH lišili su slobode četrdesetsedmogodišnjeg državljanina BiH. Utvrđeno je da A.T. potražuje Općinski sud u Bihaću zbog krivičnog djela „krađa“. Predat je službenicima Sudske policije Bihać. 

Isti dan na MGP-u Gradiška prilikom ulaska u BiH lišen je slobode dvadesetosmogodišnji državljanin BiH. Utvrđeno je da S.M. potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela „teška krađa“. Predat je službenicima Sudske policije Banja Luka. 

Na Međunarodnom aerodromu Tuzla 1.2.2018 na letu za Štokholm pasoškom kontrolom utvrđeno je da B.R. (1989.) potražuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo zbog krivičnog djela „teška krađa“. Ovaj državljanin BiH lišen je slobode i predat službenicima Sudske policije sudova Tuzlanskog kantona. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.