7.2.2018. 11:10
0
Uhapšeno pet osoba zbog droge u Banjoj Luci i Tesliću
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske i Policijske uprave Doboj pretresli su više lokacija u Banjoj Luci i Tesliću u akciji "Kafe", usmjerenoj na suzbijanje prometa opojnih droga te uhapsili pet osoba, potvrdio je Srni načelnik Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a Srpske Darko Ilić.

U akciji su uhapšena lica čiji su inicijali N.D. (47) iz Banja Luke, P.D. (39), J.M. (38) koji je čuvar u zatvoru u Doboju i Č.B. (25) i Ć.J. (54), svi iz Teslića.

- U toku je kriminalistička obrada uhapšenih lica, a pronađena je i oduzeta opojna droga ekstazi, kokain, spid i marihuana - rekao je Ilić.


(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.