28.3.2018. 13:07
0
Na Gradišci i Karakaju otkriveno šest falsificiranih isprava
Pripadnici Granične policije BiH 27.3.2018. godine na međunarodnim graničnim prijelazima Gradiška i Karakaj otkrili su šest falsificiranih isprava.

Na ulasku u BiH službenici Jedinice granične policije Gradiška, graničnom kontrolom dvaju teretnih motornih vozila, otkrili su dvije falsificirane CEMT dozvole (odobrenje za međunarodni prijevoz roba u drumskom saobraćaju) i dva dnevnika vožnje. 

Na izlasku iz BiH službenici JGP Zvornik uočili su falsificiranu licencu i izvod licence za obavljanje međunarodnog prijevoza roba. Teretnim motornim vozilima, bh. registarskih oznaka, upravljali su državljani BiH.  U toku je daljnji rad na dokumentovanju krivičnih djela „falsificiranje isprave“.  

Bh. državljanin lišen slobode na MAS-u

Službenici JGP Aerodrom Sarajevo 27.3.2018. lišili su slobode M.U. (1966.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela „izbjegavanje izdržavanja“. Državljanin BiH na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigao je letom iz Beograda. Predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.