2.4.2018. 15:50
0
Ne mogu se dogovoriti: Pretukli brata zbog imovine
Pripadnici Policijske stanice u Bihaću priveli su i obavili informativni razgovor s bratom i sestrom, M.M. (35) i J.M. (49), koji su osumnjičeni da su u nedjelju nanijeli teške tjelesne povrede svom bratu M.M. (44), potvrđeno je iz policije.

“Policiji se telefonom obratio M.M. i prijavio da su ga fizički napali brat i sestra. Policija je izašla na lice mjesta, a liječnik je konstatovao da su prijavitelju tom prilikom nanesene teže tjelesne povrede po glavi i tijelu”, potvrdila je portparol policije USK, Snježana Galić, dodavši kako se utvrđuju detalji ovog krivičnog djela, pišu “Nezavisne“.

Nezvanično se saznaje kako su razlog porodičnog sukoba nerazriješeni imovinski odnosi, nakon što je braći i sestri nedavno preminuo otac.

Prema tim informacijama, svi oni žive u istom stambenom objektu i ne mogu se dogovoriti kome će pripasti koji dio imovine.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.