7.5.2018. 12:14
0
U saobraćajnoj nesreći poginuo 28-godišnji Sarajlija, dvije osobe povrijeđene
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer na regionalnom putu Brčko – Cerik, u mjestu Bukvik, poginuo je 28-godišnji B. K. iz Sarajeva, dok su dvije osobe lakše povrijeđene, prenosi danas Dnevni Avaz.

Naime, nesreća se dogodila u 22.55 sati, kada se B. K. za volanom Peugeota na raskrsnici sudario s vozilom VW Vento, koje se u tom momentu kretalo iz Brčkog u pravcu Cerika, a kojim je upravljao A. Š.

Vozač Venta A. Š. i putnik u njegovom vozilu E. Š. zadobili su lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta, piše Avaz.

Uviđaj su obavili pripadnici brčanske policije, a pod nadzorom dežurnog tužioca.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.