7.5.2018. 14:15
0
Na MGP Brčko zaplijenjeno 2.270 kutija cigareta
Policijski službenici Granične policije BiH u nedjelju su na Međunarodnom graničnom prijelazu (MGP) Brčko, u vozilu Peugeot, bh. registarskih oznaka otkrili 2.270 kutija cigareta akciznih markica Makedonije.

 Cigarete Chesterfield, tržišne vrijednosti oko 10.000 maraka, privremeno su oduzete, a otkrivene su u namjenski napravljenim bunkerima u vozilu, izvijestila je Granična policija BiH.

 Protiv dvadesetdevetogodišnjeg bh. državljanina bit će predano izvješće Tužiteljstvu BiH zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krijumčarenja.

 U GPBiH navode da su dva dana ranije, pripadnici Jedinice za podršku i kontrolu Terenskog ureda Sjeveroistok - Bijeljina, pregledom BMW-a u graničnom pojasu otkrili i zaplijenili 250 kutija cigareta Ashima bez potrebne dokumentacije. 

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.