15.5.2018. 16:21
0
SIPA uhapsila bh. državljanina za kojim traga Tunis
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) slobode lišili jedno lice. za kojim je od strane Tunisa raspisana crvena Interpolova potjernica. Navedeno lice je BiH državljanin za koga postoje osnovi sumnje da je počnio krivična djela u vezi sa terorizmom.

Nakon kriminalističke obrade osumnjičenog, isti će biti predat sudiji za prethodni postupak Suda BiH na dalje postupanje. U konkretnom slučaju policijski službenici nastavljaju sa istražnim aktivnostima u cilju prikupljanja svih relevantnih informacija.

Navedene aktivnosti sprovedene su u saradnji sa Obavještajno-sigurnosnom agencijom. 

(NAP/Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.