26.6.2018. 14:19
0
Težak udes kod Tuzle: Povrijeđeno pet osoba u sudaru Golfa i kamiona
FOTO: RTV Slon
Pet osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na magistalnom putu Tuzla-Doboj u mjestu Dobošnica, rekao je danas Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Izudin Šarić.

Saobraćajna nezgoda se dogodila kada se kamion, u sudaru sa automobilom "golf", prevrnuo, usljed čega se rasuo ugalj koji je prevozio. 

Povrijeđen je vozač kamiona čiji su inicijali S.K. /33/ iz Travnika, vozač "golfa" E.T. /45/ i njegove saputnice S.T. /41/, E.T. /15/ i M.M. /14/ svi iz Turije kod Lukavca. 

Vozač kamiona prevezen je na Univerzitetski klinički centar Tuzla, dok su povrijeđena lica iz "golfa" zbrinuta u Domu zdravlja Lukavac i puštena na kućno liječenje. 

Za vrijeme uviđaja saobraćaj se odvijao altrenativnim pravcima, a normalizovan je oko 12.00 časova. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.