27.6.2018. 10:20
0
Policijska akcija u Banjaluci zbog krađa teških 22.250 KM
Policija je izvela akciju "Istok 3", kojom su obuhvaćena četvorica Banjalučana, osumnjičena za seriju krađa, ukupne vrijednosti 22.250 maraka, potvrđeno je "Nezavisnim".

Nezvanično saznajemo da su akcijom obuhvaćeni Zoran Aleksić (43), Igor Vučenović (31), Danilo Marsenić (24) i Siniša Blagojević (32), od čega su dvojica sprovedena u Tužilaštvo - Aleksić i Vučenović.

Akciju je izvela PU Banjaluka, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Banjalučani se sumnjiče da su zajedno ili pojedinačno izveli osam teških krađa i tri krađe, provaljujući i upadajući u stanove, kafane i druge objekte, odakle su ukradeni novac, zlato i drugi predmeti pogodni za prodaju. Te krađe su zabilježene od decembra prošle do aprila ove godine.

Jedna krađa izvedena je u Gradišci, a ostatak u Banjaluci, prenose Nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.