30.6.2018. 9:19
6
Detalji stravične nesreće u Sarajevu: Preminula i treća djevojka iz smrskanog BMW-a, automobilom upravljao 20-godišnji A.E. iz Sarajeva
FOTO: Patria
Još jedna djevojka (17) podlegla je povredama nakon jučerašnje teške saobraćajne nesreće koja se u poslijepodnevnim satima dogodila na autoputu A-1 na petlji Butile, smjer Vlakovo-Stup. Ovo je treća žrtva jučerašnje stravične nesreće, prenosi jutros Dnevni Avaz.

U ovoj nesreći dvije ženske osobe (28) smrtno stradale na licu mjesta.

Teške tjelesne povrede zadobio je vozač (30), a još jedna 28-godišnja djevojka koja je bila u automobilu zadobila je teške povrede i ljekari joj se bore za život, piše Avaz.

Svi nastradali i povrijeđeni su iz Sarajeva.

Do nesreće je došlo oko 18.25 sati, kada je automobil BMW X5, kojim je upravljao 20-godišnji Almir E. iz Sarajeva, skrenuo u desnu stranu van kolovoza, te udario u zaštitnu metalnu ogradu pored ceste i metalni stub, tačnije nosač saobraćajne signalizacije, piše portal Faktor.

Tom prilikom na mjestu su poginuli putnici iz vozila Ajla I., te 17-godišnja N.N., obje iz Sarajeva. 

U nesreći je teške tjelesne povrede zadobila 17-godišnja L.O. iz Sarajeva, koja je vozilom Hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu u Sarajevu kako bi joj se ukazala ljekarska pomoć. Povrijeđena djevojka potom je upućena na KUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, gdje je prilikom ukazivanja ljekarske pomoći preminula u 20.05 sati, prenosi Faktor.

Teško je povrijeđena i 18-godišnja A.O. iz Sarajeva, koja je prevezena na KUM KCUS-a, a potom na Kliniku za anesteziju i reanimaciju, gdje je zadržana na daljem liječenju.

Prema informacijama iz policije, BMW nije bio registrovan, a na prednoj i na zadnjoj strani imao je različite i nepripadajuće tablice, prenosi Faktor.

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.