13.7.2018. 11:28
0
Skoro pet sati izvlačili tijelo 19-godišnjakinje koja je poginula sinoć na području Mostara
Skoro pet sati trajala je akcija izvlačenja tijela Larise Ć. (19) iz Bijelog Polja kod Mostara, koja je sinoć smrtno stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na području Rujišta, poznatog mostarskog izletišta na južnim padinama planine Prenj.

Nesretna djevojka je upravljala vozilom Ford i, kako nam je potvrđeno, kretala se prema Rujištu.

U jednom trenutku je, pod još neutvrđenim okolnostima, izgubila nadzor nad upravljačem te sletjela s ceste, a tokom prevrtanja je ispala iz automobila, završivši na nepristupačnom terenu.

Uz policiju i vatrogasce, u akciji izvlačenja tijela su učestvovali pripadnici GSS Mostar.

Prema naredbi dežurnog kantonalnog tužioca, tijelo je prevezeno u gradsku mrtvačnicu Sutina, gdje će, kako nam je rečeno, biti obavljen vanjski pregled.

Automobil Ford je prevezen u krug Policijske uprave Mostar radi neophodnih tehničkih vještačenja, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.