19.7.2018. 16:00
0
Mario Vuletić je čovjek koji je u Neumu zaustavljen sa preko 600 kg droge
Nakon ispitivanja osumnjičenog, tužilac iz Posebnog odjela za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužilaštva BiH uputio je prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mjere pritvora za osumnjičenog Marija Vuletića, rođenog 1971. godine u Metkoviću, R Hrvatska, državljanina BiH i R Hrvatske.

Osumnjičeni se tereti za krivično djelo neovlašteni promet opojnim drogama.

Mjera za određivanje pritvora u trajanju od mjesec dana se predlaže zbog opasnosti od bjekstva i opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičeni mogao ometati istragu, prikrivati dokaze te vršiti uticaj na svjedoke ili saučesnike.

Tužilaštvo BiH nastavlja intenzivnu istragu u ovom predmetu, saopćeno je iz te institucije.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.