10.8.2018. 16:06
1
Urednica i voditeljica Hayat TV-a povrijeđena u udesu: Udarila me autom šokirana što stojim "na crvenom"
Almasa Lazović, urednica i voditeljica Hayat TV, još je u šoku nakon nesreće koju je imala u sarajevskom naselju Dobrinja. Na semaforu se, kako je ispričala Almasa, mlada žena koja je bila u autu s petogodišnjim djetetom zabila u njen automobil dok je poznata voditeljica čekala "na crvenom".

Udar je, kako je rekla, bio prilično jak, toliko da su joj u pomoć pritekli ljudi iz obližnjih prodavnica i kancelarija.

Uplakana i šokirana izašla je iz svog automobila i vrlo smireno pitala ženu koja je izazvala udes da li je gledala u semafor?! I onda nastaje još veći haos!

- Ona odgovara: "E pa kako?!". Jasno joj je šta je napravila i da je apsolutno kriva, čak u jednom momentu izgovara kako nije bitna šteta već joj je žao djeteta. U narednih nekoliko minuta dok pokušavam doći sebi od šoka koji sam doživjela i dok pozivam policiju, ona je vjerovatno pozvala muža telofonom i tu nastaje sljedeća situacija. Vrlo agresivno, nimalo prijatno čak u više navrata i vrlo bučno pokušava mi objasniti da sam glupa i zašto sam se zaustavila na žutom svjetlu. Policiji je histeričnim nastupom govorila u čudu kako me udarila autom, ali da ne razumije zbog čega sam stala na žutom?! I policiju je iznenadila reakcija mlade vozačice koja, mada za volanom, ne zna da žuto svjetlo na semaforu nije znak za prolazak. Kako je ona učila na žutom se prolazi?! U jednom momentu zvoni joj telefon, vjerovatno ju je zvao muž koji ju je sigurno pitao da li je rekla da sam se zaustavila na žutom, što mu je potvrdila. Instruirana od strane osobe koja sasvim sigurno ne mari za njen život i život možda zajedničkog djeteta u automobilu, nije svjesna koliko je zbog takve situacije odsutna i kako ju je vrlo je moguće takva ili slična situacija dovela u mogućnost da ugrozi moj, svoj, a što je najtragičnije život svog djeteta – ispričala je urednica i voditeljica Hayat TV.

U ovoj saobraćajki Almasa je zadobila lakše tjelesne povrede. No, i pored posljedica koje još osjeti nikako ne može da shvati ponašanje žene koja ju je udarila automobilom i koja, mada svjesna da je kriva, pokušava na neprimjeren način da skine odgovornost sa sebe.

Ali bez obzira na traumu koju je doživjela i sa, šaljivo govori Almasa, "novom ogrlicom oko vrata", nije ostala kući. Naprotiv, i dalje vrijedno radi i snima nove emisije, piše hayat.ba.

(Alen Avdić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.