13.8.2018. 10:31
0
U Vogošći namjerno zapaljen BMW
Sarajevska policija u noći 11. na 12. avgust zaprimila je prijavu da je došlo do požara na putničkom motornom vozilu marke "BMW" u naselju Vogošća u vlasništvu H.D. iz Sarajeva.

Požar je ugašen od strane pripadnika PVB Kantona Sarajevo. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na vozilu nastupila materijalna šteta.

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a. Izvršenim uviđajem je konstatovano da je do požara došlo upotrebom otvorenog plamena od strane NN lica.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca. 


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.