5.9.2018. 8:46
1
Teška saobraćajna nesreća kod Sarajeva: Poginula jedna osoba, uhapšen 20-godišnjak
FOTO: Source.ba / Arhiva
Nedaleko od Mostarskog raskršća u Sarajevu sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

U nesreći su učestvovala tri motorna vozila (Ford, Opel i VW).

"Vozilom Ford Modeo upravljao je D. A. (1998.) iz Sarajeva, Opel Corsom upravljao je D. H. (1940.), a VW Passatom je upravljao M. D. (1998.) iz Sarajeva. U nesreći je smrtno stradao D. H., a teške tjelesne povrede zadobila je putnica u Corsi inicijala B. S. (1949.) iz Kiseljaka. Ona je prevezena u KCUS gdje je zadržana na daljnjem liječenju", saopćeno je za Klix.ba iz MUP-a KS.

U nesreći je poginuo D.H. (1940) koji je upravljao Opel Corsom, dok je povrede zadobila saputnica u automobilu Opel.

U nesreći su još učestvovala dva 20-godišnja mladića. Nakon nesreće je uhapšen D.A. koji je upravljao Fordom, pod sumnjom da je skrivio tešku saobraćajnu nesreću.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.