27.9.2018. 15:30
0
Očevi poginule Ajle Ibrice, Nađe Neradin i Lejle Oruč: Kako vrijeme odmiče, sve je teže
U Kantonalnom sudu Sarajevo danas je na suđenju Almiru Ejuboviću tužiteljica Meliha Dugalija pročitala optužnicu prema kojoj se on BMW-om X5 29. juna ove godine brzinom od 166 kilometara na sat zabio u metalni stub na autoputu A-1 u Butilama kod Sarajeva, kada su poginule tri djevojke.

Ajla Ibrica (18), Nađa Neradin (17) i Lejla Oruč (17) izgubile su živote u ovoj stravičnoj nesreći, koja je šokirala javnost u Bosni i Hercegovini i regiji. Nagodba Tužilaštva i advokata Senada Dupovca, koji zastupa Ejubovića, propala je.

Tužilaštvo je najavilo saslušanje svjedoka nesreće, vještaka, prikazivanje snimaka s nadzornih kamera na autoputu... Advokat Dupovac je rekao kako je njegov branjenik sve izgubio te da se radi o mladom sportisti pred kojim je stajala karijera.

Ročište su zasigurno obilježila emotivna svjedočenja očeva nastradalih Fikreta Ibrice, Ajlinog oca, Sabahudina Neradina, oca Nađe, i Vahidina Oruča, oca stradale Lejle. 

Oni su govorili kako im je sve teže kako vrijeme odmiče te da je ova tragedija promijenila i uništila njihove porodice.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.