1.10.2018. 15:12
0
"Oni će u svojim medijima objaviti da Davor 5. oktobra planira samoubistvo"
Davidova majka Suzana Radanović na Facebook stranici Pravda za Davida danas je napisala post koji prenosimo u cijelosti:

“Iz pouzdanih izvora bliskih vrhu vlasti dobili smo informaciju kako bolesni umovi spremaju još jedan spin u cilju da se sabotira skup 5.10. Naime, prema našim izvorima ovih dana, ako ne i danas, oni će izbaciti priču u svojim medijima da Davor planira samoubistvo na trgu 5.10.

To je do sada možda i najgora laž koju su osmislili, pošto im nije prošla ona laž o nestanku Davora. Davor je bio moj suprug skoro 20 godina i jako dobro poznajem njegovu ličnost i karakter, i znam da nikada neće stati u borbi za našeg sina.

Samoubistvo bi za njega bilo jednako predaji zločincima, a to Davor nikada ne bi dopustio.

Davor ide do kraja, dok se svi ne pohapse i kazne za zločin koji su počinili našem Davidu. A narod je prepoznao njegovu iskrenost i zelju za pravdom i nije mi jasno da ovi bolesni umovi još uvijek to nisu shvatili.

Pravda za Davida!!!!”, prenosi “Buka“.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.