2.10.2018. 10:33
0
N.M. vozeći BMW izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s puta i zabio se u stub
FOTO: Source.ba / Arhiva
Šezdesetosmogodišnja žena čiji su inicijali A.B. iz Živinica teško je povrijeđena na regionalnom putu u ovom mjestu kada je udario automobil Passat VW dok je vozila bicikl, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Nezgode se dogodila sinoć oko 21.00 čas, a povrijeđena žena je prevezena na Univerzitetski klinički centar /UKC/ Tuzla gdje je zadržana na liječenju. 

Passatom je upravljao dvadesetdevetogodišnji E.M. nastanjen na području opštine Živinice. Policija je izvršila uviđaj i radi na dokumentovanju nezgode. 

Dvadesetdevetogodišnji muškarac čiji su inicijali N.M. iz Kalesije teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, u mjestu Kalesija, kada je vozeći automobil BMW izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s kolovoza i udario u betonski stub. 

On je prevezen na UKC Tuzla gdje je zadržan na liječenju. 

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nezgode koja se dogodila protekle noći, 15 minuta iza ponoći.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.